La Banda Municipal de Castell presenta la nova programaci per al prxim semestre
La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, i el director de la Banda Municipal de Castelló, José Vicente Ramón, han presentat la nova programació de l'agrupació musical per al pròxim semestre de primavera-estiu.

Així, un total de 19 concerts seran els que realitzarà la Banda Municipal entre els mesos d'abril i setembre en un bon nombre d'escenaris diversos.

En el Templet del Parc Ribalta es donarà començament a la catorceava campanya de ‘Concerts al Templet’, que es desenvoluparà els diumenges a les 12.00 hores. A més, els divendres del mes de juny a les 19.00 hores, com a novetat, la Banda Municipal s'integrarà en el projecte ‘Sentim els Parcs’ i visitarà diferents parcs i places de la ciutat. D'altra banda, el districte marítim podrà gaudir de les actuacions de la Banda en el Templet del Moll de Costa tots els divendres del mes de juliol a les 20.00 hores.

Com és habitual, la Banda també realitzarà dos concerts en el Auditori i Palau de Congressos de Castelló. El primer d'ells tindrà lloc el dilluns 25 d'abril a les 19.30 hores i en el mateix participarà la soprano María Velasco. El segon, se celebrarà el divendres 27, a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i actuaran la soprano Yasmin Müller i el baríton Javier Landete.

Finalment, la Banda Municipal tocarà, com cada any, en la Serenata a la Mare de Déu del Lledó; dedicarà un concert a compositors de Castelló en la Plaça Major el dijous 17 de juliol a les 20.00 hores, en un concert integrat dins de les festes de Sant Cristòfol; i portarà la seua música a dues localitats de la nostra província: La Vall d’Uixò i Llucena.Segueix-nos: