Castell ltima els preparatius per a ser reconeguda Ciutat Amiga de la Infncia per Unicef


El regidor José Luis López presenta als directors dels centres educatius l'engegada del Consell Municipal dels Xiquets.
 
L'Ajuntament ha engegat la creació del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència amb la celebració d'una reunió amb els directors dels centres educatius que ha tingut lloc aquest matí en el saló d'actes de l'edifici Quatre Cantons.

Es tracta del pas previ al treball que està desenvolupant el regidor de Benestar Social, Dependència i Joventut, José Luis López, perquè Castelló siga reconeguda Ciutat Amiga de la Infància, una denominació que promou Unicef en reconeixement a la labor realitzada i als nous projectes que des del consistori es duen a terme en aquest àmbit.

López ha explicat que a través del Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència "l'Ajuntament impulsarà la participació dels xiquets i les xiquetes perquè puguen expressar la seua semblar en tots els assumptes que els afecten i que les seues opinions siguen tingudes en compte en l'activitat municipal".

El regidor també ha indicat que la voluntat de l'actual equip de Govern "és reforçar el disseny de polítiques eficaces basades en la defensa dels drets de la infància, tal com s'arreplega la Convenció de Drets del Xiquet i promou Nacions Unides".

El nou òrgan de participació municipal estarà constituït per 20 persones, xics i xiques, representants dels centres educatius i els diferents districtes de la ciutat.


Segueix-nos: