Castell estrena l'exposici 'Dones. Afganistan' de Gervasio Snchez i Mnica Bernab


L'exposició Dones. Afganistan arriba a Castelló de la mà de la Regidoria de Benestar Social, una mostra que s'inaugura el dimarts 3 d'octubre i romandrà oberta fins al 30 de novembre al Menador Espai Cultural. L'Ajuntament de Castelló ha impulsat aquesta iniciativa dins del seu compromís amb els objectius de desenvolupament sostenible, dels quals apadrina l'objectiu nº5: "Aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de totes les dones i xiquetes".

El corresponsal de guerra i Premi Nacional de Fotografia Gervasio Sánchez signa aquest projecte en el qual ha treballat durant cinc anys per a posar cares al drama de la dona afganesa. Amb aquesta exposició, Gervasio Sánchez denuncia i condemna la violència sistemàtica que pateix la dona afganesa. Els textos que acompanyen a les imatges són de la periodista i corresponsal de guerra Mónica Bernabé.

L'exposició, impulsada per l'Associació pels Drets Humans a Afganistan (ASDHA), s'estructura en sis eixos: matrimoni forçat i infantil, fugida i drogodependència, suïcidi, avanços legals i la realitat, dones contracorrent, i conseqüències de la impunitat i la guerra.


Segueix-nos: