Està en: INICI > > Notícies

Bataller: "Castell s una ciutat generadora d"oportunitats, dinmica, amb qualitat de vida i emprenedora"


Castelln, City of Opportunities

Descarregar la publicaci [PDF 22.54 Mb.]

Descarregar la publicaci en baixa resoluci [PDF 3.62 Mb.]

L’Alcalde de Castelló, Alfonso Bataller, ha afirmat hui que "Castelló és una ciutat generadora d’oportunitats, dinàmica, amb qualitat de vida i emprenedora" en la presentació de publicació ‘Castelló, city of opportunities and investments’ que ha editat el consistori amb la col·laboració de la Diputació Provincial. 

Alfonso Bataller, el qual ha estat acompanyat pel president de la Diputació Provincial, Javier Moliner, així com per la regidora de Turisme, Marta Gallén, i el regidor de Relacions amb la UE, Vicent Salse, ha donat a conéixer els detalls d’esta publicació en l’oficina de turisme de la Casa Abadia i ha explicat que la dita revista es remetrà els principals agents econòmic a fi que contribuïsquen a la promoció de la ciutat, a més de a 3.000 contactes en el Parlament Europeu, Oficines Regionals a Brussel·les, la Comissió Europea, els ajuntament de tota Europa, ambaixades i associacions internacionals, així com touroperadores, entre altres. A més, demà es presentarà a Brussel·les per part de l’Oficina Regional Valenciana en què participarà la regidora Beatriz Jiménez en El Comité de les Regions. "Volem continuar treballant per a contribuir a la bona imatge de la nostra ciutat en el món a fi de continuar atraient inversions i visitants que dinamitzen la nostra economia", ha afirmat Bataller. 

Per la seua banda, Moliner ha felicitat l’Alcalde per esta iniciativa i ha destacat que Castelló és una ciutat competitiva i atractiva per a la generació d’oportunitats "per a continuar construint, tots junts, el futur de Castelló". 

"Castelló ha sigut capaç d’obrir-se al món gràcies a l’Alcalde Alfonso Bataller i gràcies a esta brillant iniciativa", hi ha el dit Moliner. 

La publicació arreplega un saluda de l’Alcalde, així com una carta de presentació de la ciutat, les infraestructures importants com l’AVE, l’aeroport, el Port, el Corredor Mediterrani, el Centre d’Innovació i Eficiència Energètica, l’estil de vida mediterrani, cultura i educació, així com participació ciutadana o comerç. També reflectix a Castelló com a Capital de la Innovació Ceràmica, Capital Verd i Ciutat de l’Esport. 

>> Tall de veu de la notcia
Segueix-nos: