Fitxers per a TomTom

tomtom.png

Per a incloure els POI's per a usar en el Navegador GPS TOM TOM ha de seguir els següents passos:

  1. Descarregar el següent fitxer zip que conté els fitxers OV2 i BMP, corresponents als punts de interés que es vulguin carregar en el navegador.
  2. Una vegada descarregat, descomprimir el fitxer .OV2 i el .BMP, en el disc dur.
  3. Aquests dos arxius (el .OV2 i el .BMP), són els quals hem de passar al dispositiu GPS en la mateixa carpeta dels mapes del TomTom, que normalment per l'espai que ocupen aquests mapes, es trobarà en la targeta SD del dispositiu GPS. Connectem el dispositiu GPS a l'ordinador i amb ajuda del programa de sincronització ( mitjançant el disc d'instalació del dispositiu GPS ja es va instal.lar en el seu ordinador) els passem a la carpeta "Iberia Navigator Map" que es trobarà dintre de la carpeta "SD Card" si tenim instal·lats els mapes en la SD. En cas que els mapes del país que tinguem instal·lats fossin diferents als d'Iberia, hauríem de localitzar la seva carpeta dintre del dispositiu GPS per a instal·lar-los, però sempre dintre de la carpeta de mapes.
  4. Una vegada copiats allí, vam obrir el TomTom i vam prémer sobre la pantalla per a entrar en el menú del navegador. Seleccionem la icona "Mes Opcions" dues vegades fins que aparegui el botó "Propietats" i premem sobre el. Després en les opcions que surten sota, premem en la opció "PDI" i allí assenyalem els nous punts de interés que hem copiat en el dispositiu GPS. Finalment premem en "Ok" per a guardar-lo.