26/04/2023

L'activitat de Transició Ecològica impulsa aquesta activitat per a commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el soroll


La Regidoria de Transició Ecològica de l'Ajuntament de Castelló ha organitzat aquest dissabte 29 d'abril una ruta interpretativa al parc Rafalafena per a sentir els sons i conéixer les aus per a commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el soroll. L'activitat es promou de la campanya d'educació ambiental Castelló és ecologia. Les persones interessades a participar s'han d'inscriure en el correu electrònic castelloesecologia@calderonaviva.com


Aquesta iniciativa serà a partir de les 11 hores i forma part la campanya d'educació ambiental Castelló és ecologia, que contempla al llarg de l'any jornades, tallers o diverses activitats en dies especials vinculats amb el medi ambient.


La pròxima activitat serà el 20 de maig se celebrarà el Dia de la Biodiversitat Biològica amb una ruta teatralitzada a l'entorn de l’ermitori de la Magdalena; i el 28 el Dia Europeu dels Parcs Naturals amb una visita i taller al centre d'interpretació de les illes Columbretes en el Planetari.


El 3 de juny serà el Dia Mundial del Medi Ambient amb una ruta teatralitzada en el ermitori de la Magdalena; i l'11 tindrà lloc el Dia Mundial dels Oceans amb un “Scape room” a l'Aula de la Natura de la Pineda. El 16 de juliol serà el torn del Dia Mundial del Defensor del Medi Ambient amb una yincana al parc del Meridià, i 30 de juliol, el Dia Lliure de Bosses de Plàstic, amb teatre i manualitats al parc *Ribalta.