13/04/2023

El Grau albergarà també quatre concerts al parc de la Panderola diumenge que ve coincidint amb ‘Escala a Castelló’

 

L'edifici Moruno del Grau acollirà des de hui i fins dimarts que ve, 18 d'abril, l'exposició del dissenyador Francis Montesinos 50 anys. Castelló, una mar de seda i foc. La mostra obrirà aquesta vesprada a les 19.30 hores i es podrà visitar la resta de dies de 10.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 21.00 hores. És una de les activitats amb les quals es complementa l'oferta d'oci i turisme al Grau coincidint amb la celebració de la VI edició d'Escala de Castelló.

 

L'exposició fa una anàlisi de l'obra i trajectòria de Montesinos al llarg de cinc dècades, a través de 235 peces de vestuari, joieria i complements, i imatges de fotògrafs internacionals com Helmunt Newton, Aldo Falai, Zaibi, Eduardo Peris i Ugo Kamera, entre altres.

 

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha posat en valor la trajectòria del dissenyador, que és “un referent internacional de la moda espanyola i un exemple de transgressió i modernitat”. “Són 50 anys de dedicació i innovació durant els quals ha creat una obra que comparteix amb la ciutadania de Castelló a través de l'exposició Una mar de seda i foc”, ha indicat Marco.

 

D'altra banda, i aprofitant l'afluència de visitants al districte marítim en aquestes dates, des de l'Ajuntament s'ha programat per a aquest diumenge, 16 d'abril, al parc de la Panderola quatre concerts de grups locals amateurs que assagen en els locals de Tetuan. A les 12.00 hores actuaran Kur4homies i Perfecto Miserable; i a partir de les 18.00 hores, Escuadrón de medianoche i Ironics.

​​​​​​​