19/04/2023

El programa complet, amb els horaris i les ubicacions, es pot consultar en juventud.castello.es i en www.ruta1630.es

L'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Joventut, ha programat per a aquest trimestre, d'abril a maig, 45 activitats d'oci dins de la iniciativa #Ruta1630, que tindran lloc en diferents ubicacions, com el parc Rafalafena, el Menador, la platja del Pinar o el Casal Jove, entre altres.

Les propostes arranquen aquest divendres, 21 d'abril, amb una eixida nocturna de senderisme i seguiran, aquest mes, amb tallers de teatre musical, d'escalada i de cuina asiàtica, ioga a l'aire lliure, conversa en anglés, jocs virtuals, i jocs de taula, ball i música en les Vesprades en el Casal Jove.

Per al mes de maig, s'han programat entrenaments funcionals a l'aire lliure, ball fit, ioga a l'aire lliure, escape room, eixides nocturnes de senderisme, piragüisme, jocs virtuals, tallers de cuina biosaludable i escalada, conversa en anglés i Vesprades en el Casal Jove.

I per a juny, hi ha previstes activitats de conversa en anglés, entrenament funcional a l'aire lliure, piragüisme, ball fit, ioga a l'aire lliure, escape room, senderisme, jocs virtuals i Vesprades en el Casal Jove.

La programació completa, amb horaris i ubicacions, es pot consultar a través de les pàgines juventud.castello.es i www.ruta1630.es