18/11/2023

Amb motiu del Dia de la Infància que se celebra el pròxim 20 de novembre, la regidoria de Família i Infància ha celebrat al parc Ribalta la Jornada dels Drets de la Infància. S'ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Begoña Carrasco, el regidor de Família i Infància, Alberto Vidal i el de Joventut, Cristian Ramírez.

“Castelló és una Ciutat Amiga de la Infància i una bona ciutat per a ser hui un xiquet i, el dia de demà, convertir-se en adult. Ho és i ho continuarà sent, perquè volem que cada xiquet de Castelló se senta valorat per tots eixos adults que treballem a l'Ajuntament”, ha destacat l'alcaldessa.

Per part seua, el regidor de Família i Infància, Alberto Vidal, ha assegurat que “reafirmem el nostre compromís amb la defensa dels nostres xicotets. Creiem que, en donar visibilitat als seus drets, no sols estem construint una societat més justa, sinó també assegurant un futur més prometedor per a tots. Des de la regidoria de Família i Infància treballarem per ells, perquè la seua veu siga escoltada i siguen tinguts en compte en una societat que moltes vegades viu d'esquena als xiquets”.

La jornada ha començat amb una fira d'entitats que en el seu dia a dia treballen amb temàtiques relacionades amb infància i adolescència, amb 15 estands que han donat a conéixer els drets dels xiquets d'una manera participativa. Cada entitat ha treballat un dret mitjançant tallers i activitats diverses de sensibilització per a un públic infantil i adolescent. A més, a les 12.00 hi ha hagut un espectacle musical titulat “El Rock & *Roll també és cosa de xiquets… i de pares”.