18/11/2023

Més de 150 músics han participat aquest matí en la celebració de la festivitat de Santa Cecilia a Castelló, que enguany se celebra en el Grau, i que està organitzada per la regidoria de Cultura. Un esdeveniment en el qual han participat totes les societats musicals de Castelló (Unió Musical Castellonenca, Unió Musical del Grau, Unió Musical San José de Calasancio, Associació Musical Castalia i Associació Cultural Banda UJI).

Des de les 12.00 hores els músics han recorregut els principals carrers del districte marítim i, a les 13.00 hores, s'han unit al Parc de la Panderola per a interpretar peces de manera conjunta. Al concert ha assistit la regidor de Cultura, María España, i la Tinenta Alcalde del Grau, Ester Giner.

La regidor de Cultura, María España, ha destacat “l'excel·lent moment que viuen les entitats musicals a Castelló, amb una pedrera de talents que no para de créixer i una Banda Municipal que està entre les millors del nostre país. Continuarem donant suport a la seua enorme aportació a la cultura de la nostra ciutat i la resposta massiva a les seues activitats per part dels castellonencs. Som una terra la història de la qual, festa i tradicions no s'entenen sense la presència de la música. No pot haver-hi millor manera de celebrar el dia de la seua patrona que estant al costat dels músics de Castelló”.

La Banda Municipal de Castelló celebrarà la festivitat de la seua patrona dijous que ve, 23 de novembre, amb un concert a l'Auditori i Palacio de Congressos.