15/09/2023

Castelló ja ha completat el Pla Propi d'Ocupació Temporal de l'Ajuntament amb la incorporació de 53 treballadors que se sumen als 59 que van entrar el passat 4 de setembre. En aquest cas, es tracta de personal qualificat que s'encarregarà de realitzar tasques relacionades amb l'administració local. L'alcaldessa, Begoña Carrasco, els ha rebut aquest matí en el saló de plens de la casa consistorial en un acte en el qual ha estat acompanyada per l'edil d'Economia, Hisenda, Ocupació i RH, Juan Carlos Redondo.

L'ampliació d'aquests contractes de sis mesos a un any suposa oferir-vos més temps per a aprendre i aplicar tots els vostres coneixements en favor de l'administració local”, els ha dit Carrasco. “Per al consistori és molt important sumar talent però, sobretot, ganes. Serem exigents perquè pensem que aquesta serà una bona oportunitat perquè, en acabar enguany, us incorporeu al mercat laboral”, ha continuat.

Estic convençuda que sabreu transmetre la il·lusió que teniu en aquest moment al vostre treball diari que consistirà, bàsicament, a facilitar-li la vida al conjunt dels castellonencs”. “Teniu per davant una gran responsabilitat que afronteu amb confiança i, després d'aquests 12 mesos, sereu molt més competitius per a accedir a una ocupació”, els ha dit. “Espere que estigueu orgullosos de treballar a l'Ajuntament perquè, a partir d'ara, aquesta serà la vostra casa”, els ha animat.

També ha posat l'accent en el fet que “les dones representen un 60% dels contractes, que suposen un primer contacte amb el món laboral per als qui han acabat la seua formació i no han pogut incorporar-se encara i una segona oportunitat per a aquells que s'han quedat fora per diferents circumstàncies”. I és que el Pla Propi d'Ocupació Temporal està finançat al 100% per l'Ajuntament de Castelló i entre els 112 treballadors que integren la totalitat del programa es troben operaris de neteja, zeladors, administratius, treballadors socials o tècnics de turisme. “La millor política social que podem fer és crear llocs de treball”, ha finalitzat la primera edil.

​​​​​​​