03/04/2022

03-04-22 Marco y Granero en el consejo del cementerio.jpg

​​​​​​​L'empresa mixta Nou Cementeri tanca l'any amb beneficis que es continuaran invertint en la dignificació del cementeri

 

L'Empresa Mixta Nou Cementeri ha tancat l'exercici 2021 amb un resultat positiu de 180.000 euros que seran reinvertits per a la millora i dignificació de les instal·lacions del cementeri de Sant Josep. Així s'ha aprovat en l'últim consell d'administració celebrat aquesta setmana en el Menador, a proposta de l'alcaldessa de Castelló i presidenta del consell d'administració, Amparo Marco.

"Un any més volem que els beneficis es destinen íntegrament a millores del cementeri de Sant Josep, un cementeri que forma part del nostre patrimoni emocional, cultural i històric i que volem continuar dignificant", ha indicat Marco.

En aquest consell d'administració de l'Empresa Mixta Nou Cementeri, al qual també ha assistit la regidora de Cementeris, Isabel Granero, s'han aprovat els comptes anuals de 2021 i la proposta d'aplicació de resultats. Així, s'ha tancat l'exercici amb un benefici de 180.000 euros

Cal recordar que, recentment, la Junta de Govern Local va aprovar destinar 145.000 euros a la segona fase de les obres en el Quadre Vell per a la reparació de vials en aqueixa zona. Una altra de les obres planificades per a enguany és la finalització de la reparació de vials del Quadre 5 que consistirà en l'arranjament de voreres perimetrals, adequació d'escales d'accés i rampes d'accés a sepultures, entre altres treballs.

Després del tancament dels comptes, el cementeri rebrà altres 180.000 euros per a obres de millora i dignificació de les instal·lacions de cara al pròxim exercici.