18/11/2023

Centenars de ciutadans han gaudit aquest dissabte d'una concentració única de vehicles antics en la Plaça Major de Castelló. Organitzada per la regidoria de Comerç i Consum en col·laboració amb Antic Motor Castelló, l'exposició ha reunit més de 40 cotxes, motos i camions del segle XX en una oportunitat única per a conéixer la història de l'automobilisme.

L'alcaldessa, Begoña Carrasco, ha celebrat l'èxit d'aquesta concentració que ha reunit multitud de castellonenques que no s'han volgut perdre detall d'aquesta convocatòria. “La nostra plaça és hui un gran aparador de fantàstics vehicles clàssics. Amb aquesta exposició tornem a aconseguir que la ciutat s'òmpliga de vida i que castellonenques i visitants aprofiten per a fer compres i consumir en els establiments de la capital. És un orgull veure un cap de setmana més aquest ambient a Castelló”.

Per part seua, el regidor Alberto Vidal ha assegurat que “exposicions com aquestes no sols són una oportunitat per a admirar aquests magnífics exemplars, sinó també per a aprendre i apreciar el nostre llegat com a societat”.