09/06/2024

La 32a edició del cicle de teatre amateur “Castelló a Escena” ha aconseguit la xifra de 3.958 entrades venudes en les 28 funcions programades. Una mitjana de 140 espectadors per passada en el Teatre del Raval Rafa Lloret, en el qual s'ha gaudit de sainets, obres contemporànies i estrenes d'autors castellonencs.

Al costat d'Amics del Teatre, que van ser els qui van inaugurar el cicle teatral al gener, han participat els grups Brau Blocau, Baladre, Tragapinyols, L'Armelar, Escenatrama, Tarongers, Entre Bastidors, El Cresol, Espiral Teatre, L'*Enfilat i Pléyade Artifici. Precisament van ser Amics del Teatre amb la seua obra “El traster” (441 espectadors) i Escenatrama amb “La desconcertant Senyora *Savage” (405 espectadors), els que més públic van congregar en les seues dues funcions.

La regidor de Cultura, María España, ha destacat “que estem davant un dels millors cicles de teatre amateur que se celebra al nostre país, també dels més longeus, per això hem de cuidar-lo i impulsar-lo com es mereix”.

Castelló va ser pioner fa més de tres dècades a l'hora d'apostar per un cicle com aquest i va ser tot un encert. Els números no deixen lloc a dubte, hi ha un públic que acudeix en massa al Teatre del Raval cada cap de setmana. He tingut la sort de poder assistir a totes les obres que s'han representat enguany i el nivell ha sigut realment altíssim. Vull felicitar a totes les companyies pel seu treball i dedicació, estem molt orgullosos d'ells, i estic segura que la pròxima edició encara serà millor”, ha conclòs.