17/11/2022

L'Ajuntament augmenta en un milió la dotació per a fer front a l'augment dels costos energètics de les instal·lacions

El Patronat Municipal d'Esports ha presentat un pressupost per a l'any vinent 2023 que ascendeix a un total de 7.100.732,64 milions d'euros. D'ells, l'aportació municipal per al pròxim exercici s'ha fixat en més de 6,1 milions d'euros, un milió més que el que es preveu en el pressupost d'enguany.

La proposta de pressupost passarà en la vesprada d'aquest dijous pel consell rector del Patronat Municipal d'Esports i, després d'un termini de cinc dies hàbils per a la presentació d'esmenes, està previst la seua aprovació el pròxim 29 de novembre.

El regidor d'Esports i president del Patronat Municipal d'Esports, Omar Braina, ha destacat que el pressupost "creix enguany en un milió per a fer front a l'actual conjuntura d'augment del preu de l'energia". "El pressupost de 2023 ja naix amb aquest increment respecte al pressupost inicial aprovat per al present any que, posteriorment va haver de ser ampliat a causa de l'augment de la factura de les instal·lacions esportives per la crescuda dels preus després d’esclatar la guerra d'Ucraïna", ha indicat Braina.

Així, la proposta de pressupost recull una partida de 5,1 milions per a instal·lacions esportives i una altra de quasi 1,5 milions d'euros que anirà destinada a la promoció i foment de l'esport. La resta anirà destinat a les despeses d'administració general.

L'Ajuntament de Castelló fa nous passos així en la tramitació i aprovació dels pressupostos dels organismes autònoms de cara a l'elaboració del pressupost municipal de 2023. Cal recordar que ja s'han aprovat els pressupostos del Patronat Municipal de Turisme i els del Consorci del Pacte Local d'Ocupació.