17/11/2023

El regidor d'infraestructures de l'Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, ha assistit a la VII Jornada en defensa del Corredor Mediterrani, celebrada en l'Autoritat Portuària de la ciutat.

L'edil ha destacat la importància que la infraestructura arribe amb la major celeritat a Castelló, atés que, al costat de l'aeroport és una de les principals connexions, que permetrà generar oportunitats de negoci per a les empreses i per consegüent, generar llocs d'ocupació i benestar per a la ciutat i la província.

“Ara més que mai, és moment d'estar connectats, d'unir esforços i anar enfocats en una mateixa estratègia de creixement i projecció econòmica i des de les administracions, hem de posar tot de la nostra part per a materialitzar eixe pla d'infraestructures, que ens permeta ser terra de desenvolupament econòmic, d'expansió i que garantisca qualitat de vida. Per eixa raó, i en plena era de reptes comercials, industrials i de negoci, hem d'oferir totes les eines per a ser competitius, per a estar connectats i preparats, no sols per als reptes del futur, sinó per als que ja hui, són part del present” ha assenyalat Toledo.