08/06/2024

L'Ajuntament acollirà el mes de novembre un ple jove que estarà protagonitzat per membres del Consell de la Joventut de Castelló (CJCS). Una iniciativa organitzada per aquesta entitat amb la finalitat de fer front a la desafecció política juvenil.

Així doncs, el Consell de la Joventut convocarà a més de 30 joves per a submergir-se en aquesta activitat en la qual se'ls assignarà una ideologia política, en línia amb els valors europeus, i hauran de negociar i arribar a acords, així com defensar les seues posicions per a tirar avant una moció amb el consens de les diferents ideologies.

Com a preàmbul, aquest divendres, el regidor de l'àrea, Cristian Ramírez, ha rebut en el consistori a una vintena de joves que formen part de les entitats del CJCS, perquè coneguen el funcionament de la institució, com són els plens, les juntes de govern o les comissions.

En la seua visita a l'Ajuntament, l'edil els ha acompanyat pels diferents espais municipals, entre els quals destaca el Saló de Plens, lloc en el qual se celebrarà el ple jove i en el qual els mateixos joves exerciran, per un dia, de membres de la corporació municipal durant l'activitat prevista per a finals d'any.