19/11/2023

L'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco, al costat del regidor d'Agricultura i Relacions Institucionals, Vicent Sales i la regidora d'Ermites i procuradora de la Basílica, Noelia Selma, ha assistit hui a la missa de la Real Confraria de Lledó que ha tingut lloc en la basílica. Una eucaristia que se celebra tradicionalment el tercer diumenge de cada mes i que, en aquesta ocasió ha sigut oficiada pel Bisbe, Don Casimiro López Llorente.

“Per a mi és un orgull, un honor i una gran responsabilitat en representació de tot el poble de Castelló portar la bandera de la Real Confraria La nostra Senyora del Lledó l'any del centenari de la coronació de la nostra patrona que celebrarem al maig de 2024 com es mereix”, ha destacat l'alcaldessa, qui representa a l'Ajuntament com a ‘clavari’ de les festes del Lledó del pròxim any al costat del ‘Perot’, que en aquesta ocasió recau en l'edil d'Agricultura, Vicent Sales. Cal recordar que això ja va ocórrer en el 75 aniversari de la coronació, sent clavari el llavors alcalde, José Luis Gimeno, i edil d'Agricultura, José Pascual, Perot.

A la missa ha assistit el president, Jesús Lumbreras i els membres de la Real Confraria de Lledó i de la Junta de Govern, la presidenta de les Cambreres, Lledó Querol i les mateixes, confrares, veïns i representants de Càritas, així com també membres de totes les parròquies de Castelló amb motiu de la Jornada Mundial dels Pobres.

​​​​​​​