09/07/2024

Alberto Vidal, regidor de Comerç i Consum, Fernando Lobón, director de Motorocasión Castelló, han fet balanç d'una edició en la qual s'han venut un total de 371 cotxes

Motorocasión Castelló, la Fira Provincial de l'Automòbil, que va tindre lloc del 6 al 9 del passat mes de juny en el recinte firal de la capital de La Plana, tanca la seua vint-i-dosena edició amb un volum de negoci que ha superat els 8,4 milions d'euros, una de les xifres més altes de totes les registrades al llarg de la seua trajectòria. Este balanç final s'ha presentant este matí en una roda de premsa convocada a l'Ajuntament de Castelló que ha comptat amb la presència del regidor de Comerç i Consum del consistori, Alberto Vidal, i del director de Motorocasión Castelló, Fernando Lobón.

 

Motorocasión Castelló s'ha consolidat com un esdeveniment de gran rellevància per a la nostra ciutat i l'èxit aconseguit en esta edició demostra el potencial i la importància d'esta fira" ha assenyalat Vidal. "Des del govern municipal continuarem secundant i difonent este certamen, que, a més de dinamitzar el mercat automobilístic, també impulsa l'economia local. Estem molt orgullosos dels resultats obtinguts i continuarem donant suport a esta iniciativa perquè continue sent un referent any rere any".

 

El certamen castellonenc ha tancat esta edició amb un total de 371 cotxes venuts, una xifra que aglutina les vendes realitzades durant els quatre dies de fira així com totes aquelles operacions iniciades en Recinte Castelló però que es van concretar en les instal·lacions de les empreses expositores al llarg dels 15 dies següents.

 

Quant al volum de negoci, Motorocasión Castelló 2024 ha generat un total de 8.444.711 euros, la qual cosa confirma de nou l'important potencial econòmic que té el certamen a nivell provincial. Pel que fa al preu mitjà dels cotxes entregats, en esta ocasió ha sigut de 22.823 euros, la qual cosa suposa un increment d'un 6,9% respecte al mateix valor de l'any passat.

 

Per a Lobón “en un moment com el que està vivint actualment el mercat automobilístic, haver aconseguit estes xifres de vendes, no gaire llunyanes a les de l'any passat, quan es van registrar unes dades realment excepcionals i es va batre el rècord en volum de negoci, ens fa estar molt satisfets amb el resultat. Són nivells de venda molt destacats que suposen un verdader impuls per al mercat automobilístic provincial".

 

Motorocasión Castelló està organitzat per Action Car i compta amb la col·laboració habitual de Astrauto i el patrocini de l'Ajuntament de Castelló.

​​​​​​​