Està en: INICI > Mobilitat > Camins Escolars > Portada

Camí Escolar SegurAmb aquest objectiu promovem el projecte “Camí Escolar Segur i Sostenible” que té com a finalitat els desplaçaments segurs per itineraris assenyalats i adaptats a l’alumnat que cada dia acudeixen a peu al centre educatiu.

El Camí Escolar Segur i Sostenible és un projecte de la nostra ciutat. Els i les protagonistes són l’alumnat, però els pares, mares, professorat, administració local, agents de mobilitat, comerços, conductorsi conductores han de ser coneixedors i partícips d’aquesta iniciativa tan important i educativa per als i les nostres menors. Es tracta d’una estratègia de col·laboració perquè els menuts i les menudes aprenguen a relacionar-se amb el seu entorn i la seua ciutat amb millor seguretat i compromís ciutadà.

Tots i totes som responsables de la seguretat i el desenrotllament educatiu de la nostra ciutadania, especialment dels nostres xiquets i xiquetes a la nostra ciutat.

Castelló és cosa de tots i totes.

Uneix-te a aquesta iniciativa, col·labora i sol·licita més informació sobre el Camí Escolar Segur i Sostenible, des de casa fins al teu col·legi.