Està en: INICI > Seguretat Pblica > Bombers > Informaci > Quins serveis realitze


Serveis d'Intervenci Bsics

Realitzem labors de salvament i rescat amb auxili de persones, animals i bns davant sinistres de qualsevol ndole. Extinci d'incendis en edificis, installacions industrials o comercials, etc.

<< Tornar


Serveis preventius

Prevenci de riscos davant els esdeveniments socials que es porten a terme a Castell. Realitzem visites de verificaci i assessorament per a avaluar situacions.

<< Tornar


Serveis de salvament

Sn serveis que prestem amb carcter urgent. Podem definir l'acci de salvament com les operacions destinades a socrrer, rescatar i protegir a persones, animals i bns en general que han patit qualsevol tipus de sinistre.

<< Tornar


Servei d'extinci d'incendis

Sn serveis que prestem amb urgncia davant situacions de materialitzaci de riscos derivats de focs, que s'han convertit en incendis provocant danys sense control amb resultats de prdues de bns i en alguns casos, de vides.

<< Tornar


Serveis humanitaris

Els derivats de petites incidncies domstiques, obertures de portes per oblit de claus o trencament de panys, el rescat d'alguna mascota i la recollida d'alguna pertinena en una zona inaccessible.

<< Tornar


Serveis varis

Sn serveis que no estan enquadrats inicialment com urgents. l'objectiu s rehabilitar les condicions de vida quotidiana com ms prompte millor.

<< Tornar