Està en: INICI > Seguretat Pblica > Escola de Seguretat Pblica > Escola de Seguretat Pblica > Objectius

L'Ajuntament de Castell s conscient de la importncia que la formaci t per al bon funcionament de la gesti municipal, aix com per a respondre a la demanda de la societat castellonenca, que cada vegada exigeix un major nivell de qualitat en la prestaci dels serveis municipals.

Amb aquest propsit es crea l'ESPAC, com Servei singularitzat l'objectiu principal i prioritari de la qual s la formaci professional i permanent dels membres de l'rea de Seguretat Pblica, adequant-la, en funci de les seues expectatives i necessitats, a les prioritats dels seus llocs de treball. Mitjanant la formaci contnua es pretn la millora de les qualificacions dels funcionaris/as pblics.

Altres objectius de l'ESPAC sn la investigaci, estudi i divulgaci de les matries que formen el camp de les funcions de seguretat, aix com la innovaci en les tcniques formatives.

Complementa la MISSI de l'ESPAC l'establiment de convenis de collaboraci amb centres anlegs de l'Estat o de l'estranger en relaci amb les seues funcions i rees de treball, aix com concerts amb Universitats nacionals o estrangeres, i amb l'Institut Valenci de Seguretat Pblica i Emergncies.