Està en: INICI > Participaci Ciutadana > Diagnstics i Estudis Realitzats > Diagnstics i Estudis Realitzats

Estratgia de Participaci Ciutadana 2016-2019

Es realitza un estudi que revisa el model de participaci vigent, i s'afronta la seua renovaci per adaptar-lo als escenaris de participaci ciutadana actuals.


Estudi per a l'activaci d'espais cvics als districtes Sud i Est de Castell 2017
Annex 1: Resultats del Civmetre
Annex 2: Sociograma
Annex 3: Diagrama de la reuni sectorial
Annex 4: Material dels tallers

Es busca promoure la cultura collaborativa per afavorir la dinamitzaci del teixit urb, social, cultural i econmic de Castell, involucrant a institucions i ciutadania. S'analitza la situaci del teixit associatiu i dels espais disponibles, i s'estableixen lnies per a la configuraci d'espais cvics o d'una futura xarxa de Centres Cvics.


Diagnstic de necessitats ciutadanes a la ciutat i detallat per districtes a Castell 2017-2018

L'administraci analitzem peridicament les necessitats de la ciutadania. La detecci dels problemes ms importants s fonamental per a establir 2 coses: la millora contnua dels serveis municipals i l'establiment de sinrgies, convenis, acords de collaboraci amb les entitats cviques en estos assumptes concrets que preocupen a l'administraci.


Escolta la CiutatGuia sobre com treballar la prevenci d'addiccions mitjanant l'oferta d'activitats d'oci alternatives

Aquesta guia s el resultat de deu sessions de treball en el marc d'un seminari tcnic de PBA realitzat a l'Ajuntament de Castell en l'any 2019.


Escoltem als barris

Enquesta realitzada en els mesos de maig i juny de 2019 a 123 persones, per les associacions venals de Segon Mol, Roquetes-San Jaime, l'Aduana, Cam Fondo i Raval Universitari. Treball coordinat des del Seminari Mensual d'Entitats Ciutadanes, organitzat per la Regidoria de Participaci Ciutadana de l'Ajuntament de Castell.