Està en: INICI > Famlia i Infncia > Castell Ciutat Amiga de la Infncia > Castell Ciutat Amiga de la Infncia

La infncia confinada. Com viuen xiquetes, xiquets i adolescents la situaci de confinament?

La infncia confinada. Com viuen xiquetes, xiquets i adolescents la situaci de confinament?

El Consell Municipal de la Infncia i l'Adolescncia de Castell va rebre per part del Servei de Promoci dels Drets de la Infncia i Adolescncia de la GVA una proposta per participar en una investigaci que un grup de socilegs i socilogues estava desenvolupant sobre la percepci de les xiquetes, xiquets i adolescents sobre la situaci generada pel Coronavirus a Espanya. Finalment han participat 18 xiquetes, xiquets i adolescents de Castell, d'un total de 67 en tota la Comunitat Valenciana i una participaci total de 425 infants i adolescents. A continuaci podeu veure els resultats de l'estudi "La infancia confinada. Cmo viven nias, nios y adolescentes la situacin de confinamiento?". L'estudi ha estat realitzat en el suport fonamental de l'associaci Enclave de Evaluacin y Enfoque de Derechos Humanos.


Manifest i propostes del Consell Municipal de la Infncia i l'Adolescncia per a l'equip de Govern Local davant la crisi de la COVID-19

Castell pels drets de la infncia i l'adolescncia

Us convidem als actes de Commemoraci del Dia Universal dels Drets del Xiquet, la Xiqueta i l'Adolescent. Des de la Regidoria de Benestar Social, Dependncia i Infncia de l'Ajuntament de Castell de la Plana volem promoure, visibilitzar i garantir els Drets de la Infncia manifestant el nostre comproms com a Ciutat Amiga de la Infncia.

Castell pels drets de la infncia i l'adolescncia> Manifest del Consell de Participaci Activa dels xiquets, xiquetes i adolestents de Castell.

> Acord plenari de 26 d'abril de 2018, pel qual es sollicita a UNICEF Comit Espanyol iniciar els trmits per a l'obtenci del Segell de Reconeiximent de Ciutat Amiga de la Infncia.

> Normes d'organitzaci i funcionament del Consell Municipal de la Infncia i l'Adolescncia de Castell.
En vigor des del dia 8 de juny de 2018.


> Butllet Oficial de la Provncia de Castell nmero 68, de 7 de juny de 2018, en el que es publica l'Aprovaci de les Normes d'organitzaci i funcionament del Consell Municipal de l'Infncia i Adolescncia de Castell de la Plana.

> Memria d'Accions a favor de la Infncia i l'Adolescncia.

> Decret de 15 de mar de 2018, de constituci de la Mesa de Coordinaci Interna d'Infncia i Adolescncia.

> Informe diagnstic sobre la situaci de la Infncia i Adolescncia de Castell.
    > Annexes.

> Acord plenari de 31 de maig de 2018, d'aprovaci del Primer Pla municipal d'Infncia i Adolescncia.

> Primer Pla municipal d'Infncia i Adolescncia.

> Publicaci en el Levante del dia 3 de juny de 2018, de l'aprovaci del Primer Pla municipal d'Infncia i Adolescncia.

> Nota de Premsa del Gabinet de Comunicaci de l'Ajuntament sobre l'aprovaci del Primer Pla Municipal d'Infncia i Adolescncia.

> Publicaci en el Levante del dia 18 de juny de 2018, relativa al Primer Pla municipal d'Infncia i Adolescncia.