Està en: INICI > Informaci Geogrfica > SIG Municipal > Introducci

El Servidor d'Informaci Geogrfica Municipal s una soluci composta per un conjunt d'aplicacions i serveis que permeten una millor gesti de territori grcies a la utilitzaci de cartografia digital. Amb la soluci es garantiran tant l'edici i el manteniment com l'explotaci de les dades existents en les diverses rees municipals, conformant aix el Sistema d'Informaci Territorial Municipal.

Es persegueix garantir la distribuci de cartografia digital en els diferents departaments de l'Ajuntament, permetent la visualitzaci generalitzada de la cartografia mitjanant un servidor de mapes, i la millora de la gesti de diferents dades.

Els beneficis que proporciona aquest sistema sn:
  • Informe base sobre l'abast de la gesti territorial.
  • Divulgaci de la informaci territorial
  • Homogenetzaci de les dades i utilitzaci de la mateixa base cartogrfica
  • Visi corporativa de la informaci territorial
  • Millora en la gesti i en l'atenci al ciutad
  • Implantaci de circuits de manteniment i actualitzaci de dades
El Servidor d'Informaci Geogrfica Municipal posseeix una dimensi corporativa que arriba a potencialment a la totalitat de departaments de l'Ajuntament que utilitzen informaci georreferenciable, s a dir, que pot situar-se i analitzar-se sobre el territori.

s un sistema descentralitzat, obert i dinmic; permetent obtenir un ampli i precs coneixement del territori, inicialment en els mbits de cadastre cadastre urb y rstic y policia local, aix com en un futur en urbanisme, poblaci i via pblica.

Aix mateix, permet la integraci de la informaci territorial grfica amb les diferents aplicacions de gesti existents actualment en l'Ajuntament, habilitant-se els procediments d'actualitzaci necessaris.

La informaci consultada a travs de l'explotaci dels diferents mduls que componen el Servidor d'Informaci Geogrfica Municipal, s a nivell intranet i exclusivament per a una millora interna en la gesti quotidiana municipal.