Està en: INICI > Conoce > Presentaci > Presentaci

CONOC>E s un espai web que sorgeix de la convergncia d'objectius i interessos d'entitats que treballen en formaci i ocupaci en la ciutat de Castell, treballant en xarxa en el Projecte Castell Emplea, coordinat per l'Ajuntament de Castell i amb el suport del Ministeri de Poltica Territorial.

Orientat a contribuir a una transformaci social a nivell municipal, es dirigeix especialment al personal tcnic d'ocupaci i formaci, aportant informaci, metodologia i instruments per a desenvolupar el seu treball amb major qualitat. A ms, en temps de conjuntura econmica complexa com els actuals, el Punt de Trobada tamb s'acosta a la ciutadania, oferint informaci til per a ajudar-los a millorar la seua situaci formativa i laboral.

Finalment, CONOC>E: Punt de Trobada per a l'Ocupaci, es converteix en un catalitzador de bones prctiques en responsabilitat social des d'una concepci mplia, partint del convenciment que la realitat actual exigeix comproms per part de tots els agents implicats, des de les administracions pbliques fins a les empreses, de la societat civil fins als ciutadans i ciutadanes a nivell individual, en el cam de contribuir a aconseguir territoris socialment responsables.

CONOC>E: Punt de Trobada per a l'Ocupaci ens permet, per tant, avanar en aquest sentit amb qualitat i innovaci, impulsant el treball en xarxa i adaptant-nos a la realitat local de la ciutat de Castell.

Presentaci Conoce