Està en: INICI > Conoce > Presentaci > Antecedents

El Projecte Castelln Emplea:

L'Ajuntament de Castell, juntament amb altres 10 entitats que apareixen en el segent document, ha dut a terme el projecte Castelln Emplea. Aquest projecte s'ha desenvolupat en el marc d'una convocatria del Ministeri d'Administracions Pbliques (actualment Ministeri de Poltica Territorial) cofinanat pel Fondo Social Europeu, per a fomentar pactes, xarxes, associacions i suport a les iniciatives locals per a l'ocupaci i la inclusi social, tenint en compte la perspectiva de gnere; aquest projecte s'ha desenvolupat en el perode comprs entre juny de 2008 i desembre de 2010. Gran part del treball i els productes generats durant el desenvolupament del projecte s'arrepleguen en aquesta pgina Web.

Antecedents del Projecte "Castellón Emplea"


El Pacte Local per l'Ocupaci:

Una de les accions rellevants del projecte ha sigut la signatura d'un Pacte amb les entitats participants en el projecte Castelln Emplea. Aquest Pacte, signat en 2009, va servir per a integrar als agents econmics i socials ms representatius del nostre territori i amb a, fomentar mesures que han facilitat la creaci d'estructures estables que permeten abordar les diferents dificultats d'inserci laboral existents en el nostre territori.

Durant 2010 es va signar un nou pacte local per l'ocupaci el Pacte Territorial per a l'Ocupaci de Castell de la Plana que s'arreplega tamb en un altre apartat de la web.

Pacte Local por l'Ocupaci - "Castelln Emplea"