Està en: INICI > Joventut > Formaci > Tallers i activitats

TALLERS PRIMER SEMESTRE 2019

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, llana la nova programaci de tallers per al primer semestre de 2019. Sn tallers de carcter gratut i per a diferents edats, compreses entre els 12 i els 35 anys, dirigit preferentment a joves de la nostra ciutat.

En aquesta secci apareixeran els diferents tallers programats per al semestre, amb la seua fulla de preinscripci corresponent, en la qual es detallen horaris i dates. Per als tallers es podr realitzar la inscripci emplenant aquest formulari i lliurant-ho presencialment en el casal jove o b mitjanant la preinscripci electrnica amb el formulari web, el qual tamb es podr trobar en aquesta secci.

On estan els drets humans?:
conixer els Drets Humans a travs d'activitats ldiques.
Dirigit a joves de 16 a 30 anys. Dilluns 27 i dimecres 29 de maig. De 17:00 h a 19:00 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.

Programaci amb Arduino: iniciacin a la programacin con microcontroladores. Para jvenes de 14 a 25 aos. Del 8 de mayo al 7 de junio. Mircoles y viernes de 18:00 h a 19:30 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.


** Inscripcions obertes fins a completar places.ESPAI JOVE

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, llana la nova programaci de tallers per al espai jove del casal. Sn tallers de carcter gratut i per a edats compreses entre 12 i 17 anys.

Les activitats es duran a terme de dimarts a divendres de 17:00 h a 20:00 h i els dissabtes de 10:00 h a 13:00 h.

Es realitzaran tallers de diverses rees. Tallers de realitat virtual, drones, ecoespai, cuina, zumba, creaci de videojocs, mindfulness i moltssims ms.

Acosta't al casal jove o crida'ns al 964282122 i t'informarem de tota l'oferta que tenim disponible.