Està en: INICI > Joventut > Formaci > Escola segona oportunitat

ESCOLA DE SEGONA OPORTUNITAT
Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria de Joventut que refora capacitats per a l’aprenentatge de jvens en dificultat, i destaca especialment l’acompanyament en la preparaci de proves lliures per a obtenci de l'ESO i/o l'accs a Grau Mitj i la motivaci vocacional cap a una qualificaci tecnicoprofessional futura.

El collectiu destinatari s el de jvens de 16 a 29 anys en situaci de desocupaci que van abandonar de forma preco el procs educatiu i/o no van acabar l’ensenyana obligatria i que estiguen inscrits/es en el Sistema de Garantia Juvenil.

L'Escola de Segona Oportunitat es dur a terme en el Casal Jove del Grau de Castell. De dilluns a dijous de 9:00 h a 14:00 h. Obert termini d'inscripci.

  • Motivaci i activaci del jovent: es realitzaran tallers i activitats grupals, on es treballaran aspectes socials i personals que afavoriran el retorn a la formaci i/o als tallers d’aprenentatge.
  • Intervenci educativa: es treballar a travs d’aules de refor el suport d’aquelles rees comunes de l’mbit de la comunicaci (Llengua castellana i Literatura, idioma), del cientfic i tecnolgic (Matemtiques, Tecnologia i Cincies de la Naturalesa) i finalment de l’mbit social; definides en l’ESO. Es treballar en l’ensenyana de tcniques d’estudi, resoluci de dubtes, preparaci d’exmens, etc. Es donar suport als i les jvens per a la preparaci de la prova lliure d’accs a l’ESO, de Grau Mitj o altres formacions, tenint en compte el nivell educatiu.
  • Testeig d’oficis: es realitzaran tallers d’aprenentatge d’iniciaci, orientats al coneixement bsic d’un ofici i la sensibilitzaci sobre el mn del treball, on el/la jove puga descobrir la seua vocaci professional, perqu posteriorment i, aconseguit un nivell de formaci bsica, puga accedir a una qualificaci des del sistema de formaci reglada i/o la qualificaci professional.
L'Escola de Segona Oportunitat s'inclou dins del pla d'actuaci del projecte GRAU XARXA OBERTA BLUE i estar gestionada per personal de Creu Roja Delegaci de Castell.

>> Escola Segona Oportunitat - Ajuntament de Castell

Ms informaci i inscripci a:

Lloc: Casal Jove Grau (av. del Port, s/n 12100 Grau de Castell)
Horari: dilluns i dimecres de 10:00 h a 13:00 h
Tel: 964 282 122
email: escuelasegundaoportunidad@castello.es