Està en: INICI > Organitzaci Poltica > L'Alcaldessa > Salutaci

Amparo Marco Gualt

Amparo Marco Gual
Alcaldessa de Castell
alcaldia@castello.es


Un Ajuntament per a les persones

L'Ajuntament de Castell ha renovat la composici de la Corporaci municipal i una nova majoria ha determinat un canvi en el Govern local i en l'alcaldia. Tinc l'honor d'haver sigut triada alcaldessa de Castell, la primera en la llarga histria de la ciutat, i done les grcies als vens i venes que m'han donat la seua confiana per a assumir el repte d'aconseguir que Castell passe de ser una ciutat gran a una gran ciutat.

El nou Govern de Castell t com a principal objectiu treballar per a aconseguir el benestar general de tota la ciutadania, per, de forma especial, de les persones ms vulnerables, de les que ms pateixen. Per a, des d'aquest moment, les regidores i els regidors del Govern Municipal ens posem a disposici de la ciutadania per a all que necessiten i esperem rebre les seues aportacions, idees i suggeriments per a millorar la gesti municipal.

L'economia de Castell travessa moments de dificultat, per tenim l'esperana que s possible recuperar el benestar perdut, amb el treball coordinat de les institucions pbliques i la societat civil. La meua intenci s comptar amb la collaboraci d'aquells i aquelles que tinguen voluntat d'ajudar a l'engrandiment de Castell perqu la nostra ciutat siga el que els castellonencs i les castellonenques vulguem.