Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Comproms per Castell

Garcia: "Comproms eixim a guanyar per garantir els drets i oportunitats de totes les persones"

Divendres, 24 de Maig de 2019


El candidat a l'Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia ha afirmat que "Compromís som la garantia d'un govern progressista a Castelló i per a transformar-la en la ciutat que volem"

Compromís per Castelló ha celebrat aquest divendres l'acte de tancament de la campanya municipal per a les eleccions del dia 26 de maig en el pub Terra, on el candidat a l'Alcaldia per Compromís, Ignasi Garcia, ha expressat el seu agraïment "a tota la candidatura, als militants i simpatitzant, i a la resta de persones que han col·laborat i s'han implicat en aquesta campanya que ens donarà un gran resultat en les urnes aquest diumenge".

"Castelló mereix que seguim avançant i que continuem treballant amb les polítiques valentes, d'esquerres, feministes i ecologistes que vam posar en marxa ara fa 4 anys", ha manifestat Garcia. "Compromís donarem la cara per la gent que viu en aquesta terra, la gent que s'esforça i treballa per moure dia a dia la ciutat, una ciutat que treballa i mira per a la majoria i no per als privilegis d'alguns", ha afegit.

El candidat ha destacat que "Compromís som la garantia d'un govern progressista a Castelló i eixim a guanyar les eleccions municipals per a transformar la ciutat que volem, i per això, Compromís necessita més força que mai a l'Ajuntament de Castelló, per donar la cara davant dels corruptes que no volen que avancem".

"El canvi ha arribat a la ciutat per a quedar-se, per això, Compromís eixim a guanyar, per garantir els drets i oportunitats de totes les persones, per garantir que tot el que hem lluitat i hem somiat no es quede en un calaix, perquè la gent que estima Castelló necessita que continuem avançant. Per això, el diumenge 26 de maig votarem per tot allò que volem, valorem i estimem, i direm no a l'amenaça, l'odi i la intolerància" ha conclòs el candidat a l'Alcaldia per Compromís per Castelló, Ignasi Garcia.

Tornar