Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Comproms per Castell

Garcia: "aquesta ser l'ltima operaci sortida en qu les i els castellonencs haurem de pagar l'AP-7"

Divendres, 2 de Agost de 2019


 El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, manifesta que "gràcies als esforços de Compromís, podrem gaudir d'unes connexions dignes i gratuïtes que vertebren el nostre territori"

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, celebra que "gràcies a l'esforç de Compromís al Congrés, els valencians i les valencianes hem aconseguit que l'AP-7 deixe de ser de pagament per al pròxim any".

"Compromís hem aconseguit una de les reivindicacions què tant de temps portem esperant, i pel que hem estat lluitant durant més de 4 anys, i després de moltes reunions amb ministres dels diferents partits, ara el Partit Socialista ha rectificat i va anunciar el passat 10 de juliol que l'AP-7 serà gratuïta a partir de l'1 de gener del 2020", explica Garcia.

L'edil ha expressat que "gràcies, en una gran part, als esforços del nostre diputat al Congrés, Joan Baldoví, podrem gaudir d'unes connexions dignes i gratuïtes que vertebren el nostre territori". Tanmateix, "hem de seguir lluitant perquè aquesta notícia no es quede en res", matissa. "Estarem a l'aguait perquè siga possible i que continue sent un punt irrenunciable per a Compromís si el senyor Sánchez vol el nostre vot favorable a la investidura de setembre", conclou.

Tornar