Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Comproms per Castell

Comproms denuncia que Ciudadadanos incompleix la llei electoral a Castell

Dilluns, 2 de Setembre de 2019


Compromís per Castelló ha fet públiques les imatges que mostren l'incompliment la llei electoral en què ha incorregut Ciudadanos en difondre cartells i pintades amb el logotip de la formació en nombrosos punts de la ciutat. El partit liderat per Ignasi Garcia denuncia que aquesta utilització del mobiliari i els espais públics no és "ni acceptable ni legal fora del període electoral".

És per això que Garcia exigeix a la formació taronja "l'immediata retirada d'aquesta propaganda irregular" i demana a la resta de partits "el suport unànime a la petició de Compromís, ja que l'actitud de Ciudadanos ha estat poc responsable i molt oportunista amb l'amenaça d'una nova convocatòria electoral tocant a la porta". El portaveu de Compromís ha demanat al  partit de Rivera "que deixen d'embrutar la ciutat como estan fent".

Les pintades i la cartelleria distribuïdes per Ciudadanos han aparegut durant els últims dies a l'avinguda Almassora, carrer Herrero i els voltants del centre comercial La Salera. Compromís per Castelló ha detectat "desenes d'utilitzacions fraudulentes de la via pública com a espai publicitari", un ús que "la llei només permet fer en períodes oficials de campanya electoral i el termini del qual s'obri el mateix dia per a totes les forces candidates" com ha recordat Garcia. A més a més, els espais han de ser consensuats per tots els partits i s'assignen en funció dels suports rebuts a les urnes.

Tornar