Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Marn-Buck: "El Acord de Fadrell ser igual de sectari que el Pacte del Grau"

Dijous, 20 de Juny de 2019


El portaveu de Cs, Alejandro Marín-Buck demana al nou Govern celeritat perquè Castelló no pot continuar estant en Estand-by

Castelló, dijous 20 de juny de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, pronostica "un Acord de Fadrell igual de sectari que el Pacte del Grau" i ha lamentat que "Amparo Marco haja cedit davant les exigències d'Educació i Cultura que són les banderes de Compromís". Així mateix, el portaveu de Cs ha recordat que "la gestió partidista de Compromís durant la passada legislatura no ha sigut exemplar, tot el contrari, en alguns casos, ha acabat en els tribunals. És el cas de la Creu del Ribalta, el Topònim de la ciutat o la Banda de música".

 

Marín-Buck ha apuntat que "malgrat que els experiments de Compromís, li han passat factura en les urnes, els amics dels nacionalistes catalans continuaran campant per Castelló amb el beneplàcit del PSPV i dels populistes".

 

Finalment, Marín-Buck ha demanat "celeritat al Acord de Fadrell perquè Castelló no pot romandre en Estand-by a l'espera d'una signatura, d'un acord a tres que al seu torn, depén de les seues respectives militàncies i assemblees".

Tornar