Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos-Castelln (C's)

Marn-Buck demana al Acord de Fadrell que "treballe des de ja per tots els castellonencs i els seus drets sense sectarismes"

Dimarts, 25 de Juny de 2019


El portaveu de Cs a Castelló assegura que "en Cs farem una oposició vigilant perquè no es repetisquen els errors del Pacte del Grau"

 

Castelló, dimarts 25 de juny de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha demanat als membres del Acord de Fadrell que "es posen a treballar des de ja per tots els castellonencs, els hagen votat o no, sense retallar ni un dels seus drets i retornar-los aquells que els va llevar el Pacte del Grau perquè les polítiques sectàries s'ha demostrat que no són bones i han passat factura".

 

Marín-Buck ha indicat que "des de Ciutadans concedirem el beneplàcit que es mereix tot govern nou en el que han dit els signants del Acord de Fadrell que treballaran per una Ciutat de les Persones, la Ciutat Sostenible, la Ciutat de la Prosperitat, la Ciutat Educadora i la Ciutat dels Drets". "Ho farem des de l'oposició constructiva que ens han encomanat els castellonencs i estarem vigilants al fet que no es tornen a cometre els mateixos errors del Pacte del Grau", ha conclòs el regidor.

Tornar