Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos-Castelln (C's)

Cs denncia les pintures de les BAF de Castell en la plaa Isabel la Catlica i exigeix al Fadrell netejar-les immediatament

Dimecres, 31 de Juliol de 2019


Marín-Buck: "no permetrem que les parets de Castelló es convertisquen en murals d'adoctrinament públic"

 

Castelló, dimecres 31 de juliol de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha denunciat "les pintures realitzades pels Brigades Antifeixistes de Castelló (BAF) en la Plaça Isabel la Catòlica" i ha exigit al Govern del Fadrell que "les retire immediatament".

Marín-Buck ha apuntat que "la impunitat que existeix per part de l'equip de Govern amb les successives accions d'aquest col·lectiu és com a mínim sospitós" i per això des de Ciutadans demanem que "s'actue amb diligència i com més prompte millor es netegen les pintades de contingut sectari i partidista, per més que alguns pretenguen defensar la seua llibertat d'expressió".

En aquest sentit, el portaveu de Cs ha recordat que "el nostre grup sempre ha condemnat qualsevol atac, amenaça, conducta o manifestació extrema que coarte la llibertat de l'altre en benefici de qui l'exerceix. Uns altres no poden dir el mateix". Així que, ha convidat al Govern del Fadrell a "denunciar aquestes pintades i retirar-les" perquè "mai és tard si la dita és bona" –ha dit-.

El portaveu de Cs ha manifestat que "no permetrem que les parets de Castelló es convertisquen en murals d'adoctrinament públic i el govern que ha de vetlar per tots els castellonencs tampoc hauria de permetre-ho". "Des de Cs esperem que l'estiu no siga l'excusa per al Fadrell, com és per a tantes altres coses i ordenen amb la major immediatesa la retirada d'aquestes pintades".

Tornar