Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos-Castelln (C's)

Marn-Buck: "Demanarem una comissi d'investigaci sobre la Sala de la Policia Local i les contratacions d'Eurocop"

Divendres, 2 de Agost de 2019


El portaveu de Cs es pregunta si en aquest cas, el Govern del Fadrell farà com el del Grau amb la Banda de Música quan el jutge no va fallar al seu favor

 

Castelló, divendres 2 d'agost de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha avançat que "des de Cs demanarem una comissió d'investigació per a conéixer tots els detalls de l'adjudicació de la Sala de Control de la Policia Local de la base de Tetuán i sobre les contractacions de l'empresa Eurocop".   

El portaveu de Cs s'ha referit d'aquesta manera després de conéixer la sentència contra l'acord d'adjudicació del contracte de "Subministrament d'una plataforma informàtica integral multi-agència destinada als Serveis de Seguretat i Emergència de l'Ajuntament de Castelló" coofinanciada pels fons Feder

En aquest sentit, Marín-Buck ha preguntat al govern del Fadrell, "si també opina com va fer el del Pacte del Grau, amb la banda de Música, quan el jutge no va fallar al seu favor i van qualificar aquella sentència de ‘no encertada’".

Així mateix, el portaveu de Cs ha manifestat que segons es desprén de la sentència "l'Ajuntament no ha seguit el procediment legalment establit. Així doncs, el jutjat contenciós administratiu declara no ajustat a dret l'adjudicació efectuada i retrotrau l'expedient a la seua fase inicial" pel que, Marín-Buck ha explicat que "això suposa un prejudici per a l'administració ja que l'ajuntament podria veure's compromés en una duplicitat de pagaments per la seua mera ineficàcia en el control directe".  

Finalment, el portaveu de Cs s'ha felicitat perquè "la justícia funciona en el nostre Estat de Dret malgrat les argúcies i paranys que pretenen alguns".

Tornar