Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs critica que Garrido reconega que les mfies porten temps "okupant' habitatges i no haja demanat a la Policia que actue

Dilluns, 3 de Febrer de 2020


Archelós: "És intolerable reconéixer la falta d'habitatges socials, que no és concrete quin és el Pla d'Habitatge i que es justifiquen les màfies". Castelló, dilluns 3 de febrer de 2020
L'edil de Cs ha enlletgit a Garrido que en primer lloc, "siga conscient de la falta d'habitatges socials que existeix a la nostra ciutat i sobretot, justifique l'existència de les màfies que ajuden col·lectius d'exclusió social –segons Garrido- a accedir als habitatges".
"Mentre la senyora Garrido diu que està prenent mesures oportunes sobre aquest tema, sense concretar quins són" ha indicat Archelós, la realitat és que "ni posa les màfies en coneixement de la Policia, ni treballa per regularitzar l'habitatge social perquè les famílies que realment ho necessiten puguen accedir de forma regular sense haver de pagar a les màfies per això", ha aclarit l'edil de Cs.
A més, Archelós ha lamentat la resposta escrita rebuda per part de l'àrea d'habitatge, en la qual no es contesta sobre el Pla d'Habitatge ni explica els motius del fracàs del Tercer Concurs de la compra d'Habitatges.

Finalment, la responsable d'habitatge de Cs ha traslladat al regidor de Seguretat, en la comissió de Persones i Dret Sostenible de hui, que "de connivència amb l'àrea d'habitatge, pose en coneixement de la Policia Local el temes de les màfies i que actuen com més prompte millor". "Creiem que és un tema d'emergència social", ha conclòs Archelós.
. La regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Paula Archelós ha criticat que la regidor d'Habitatge, Mª Jesús Garrido reconega que les màfies que ajuden a ocupar de manera irregular els habitatges socials porten temps actuant a Castelló i davant tal situació, no haja demanat a la Policia actuar sobre elles".

Tornar