Está en: INICIO > Organizacin Poltica > Grupos Polticos > Noticias Grupo Podem-Esquerra Unida

[Pressupost municipal] Incloem esmenes per 1,7 milions al Pressupost municipal

Lunes, 21 de Enero de 2019


Esperen arribar a un acord i que s’aproven en el ple municipal. Aquestes se centren en millores en medi ambient, habitatge, el pla Barris i la lluita contra la corrupció.

L’agrupació electoral Castelló en Moviment ja ha registrat les seues esmenes al pressupost municipal de l’Ajuntament de Castelló. Respecte a les esmenes que han registrat se centren en millores en medi ambient, dret a l’habitatge, el pla Barris i la lluita contra la corrupció.
INICIATIVES QUANTITATS
Adquisició habitatge parc municipal 900.000 euros
Pla Municipal estratègic d’Habitatge 50.000 euros
Oficina Municipal d’Habitatge 100.000 euros
Vila Verda – Parc Agrari 200.000 euros
Pla Barris – Assistència tècnica 300.000 euros
Oficina anticorrupció 150.000 euros
Llançadora de cooperatives – Beta.coop 10.000 euros
TOTAL 1,7 milions d’euros

El portaveu de la formació assembleària, Xavi del Señor, ha explicat que «la nostra voluntat és arribar a un acord amb el govern municipal i aprovar el Pressupost sempre què aquest avance amb iniciatives concretes en el dret a la ciutat». A continuació, el regidor ha subratllat que «estem davant una de les últimes cites del Pacte del Grau per a demostrar a la ciutadania que la confiança que van dipositar en nosaltres serveix per a millorar la ciutat i les seues condicions de vida».Finalment Del Señor ha declara que aquest final de legislatura, i en concret el Pressupost municipal, per al seu grup polític «és una cita decisiva per al rumb de Castelló. Per part de la nostra agrupació treballem per estar a l’altura del que el poble espera de nosaltres».

Segueix-nos:  Web  Facebook  |  Twitter.

Volver