Està en: INICI > Joventut > Formaci > Tallers i activitats

GAMING EXPERIENCE CASTELL 2019

Gaming Experience Castell 2019

La Gaming Experience de Omega World Games arriba a Castell de la Plana i celebrar el seu debut els dies 16 i 17 de novembre en el Casal Jove, incorporant-se aix al circuit de eSports de la Comunitat Valenciana 2019.

D'aquesta forma, Castell s'incorpora a la llista d'ajuntaments que fan un pas al capdavant en l'acceptaci i collaboraci amb l'entreteniment digital del segle XXI: els esports electrnics.

Dia: 16 i 17 de novembre de 2019

Entrada: gratuta

Horari: d'11:00 a 14:00 h i de 16:00 a 20:00 h

Les competicions albergaran a ms de 200 jugadors disposats a competir per a alar-se amb la victria de la parada i els premis compostos per la medalla de cristall de Omega i material gaming del nostre patrocinador.

Si la competici no s el teu tamb podrs trobar el teu espai, ja siga en la zona de tendes o en les zones addicionals, com la dedicada a la realitat virtual, els simuladors de conducci, la nova zona nintendo i jocs familiars i divertits com Guitar Hero o Just Danse.

A ms com a novetat s'ha incorporat als esdeveniments un fantstic i divertida FUITA ROOM on haurs de superar una srie de proves per a poder escapar.

Aquests 16 i 17 de novembre no perdes l'oportunitat de gaudir de dos dies plens de diversi, espectacle i riures assegurats en aquest Gaming Experience Castell de la Plana!


Per a veure la informaci de l'esdeveniment i consegir la teua entrada fes clic en la imatge superior.
TALLERS SEGON SEMESTRE 2019

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castell de la Plana, llana la nova programaci de tallers per al primer semestre de 2019. Sn tallers de carcter gratut i per a diferents edats, compreses entre els 18 i els 30 anys, dirigit preferentment a joves de la nostra ciutat.

En aquesta secci apareixeran els diferents tallers programats per al semestre, amb la seua fulla de preinscripci corresponent, en la qual es detallen horaris i dates. Per als tallers es podr realitzar la inscripci emplenant aquest formulari i lliurant-ho presencialment en el casal jove o b mitjanant la preinscripci electrnica amb el formulari web, el qual tamb es podr trobar en aquesta secci.

Iniciaci a la fotografia:
t com a objectiu aprendre a usar la cmera amb soltesa en manera manual i conixer el llenguatge de la fotografia i els seus referents.
Per a joves de 18 a 30 anys. Del 16 d'octubre al 20 de novembre. Dimecres i divendres de 18:00 h a 20:00 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.

Circ per a joves:
t com a objectiu que les persones joves prenguen contacte amb el mn del circ i els seus diferents tcniques circenses: clown, acrobcies, malabares i equilibris.
Per a joves de 18 a 30 anys. Els dimecres del 2 d'octubre al 20 de novembre. De 18:00 h a 20:30 h.

Inscripci en paper.
Inscripci via web.


** Inscripcions obertes fins a completar places.ESPAI JOVE

Sn activitats de carcter gratut i per a edats compreses entre els 12 i 17 anys.

Del 25 de setembre al 30 de novembre. De dilluns a divendres de 17:00 h a 20:00 h i els dissabtes de 10:30 h a 13:30 h.

El dissabte 2 de novembre el casal estar tancat.

Es realitzaran activitats de diversos tipus. Acudeix al Casal Jove o crida'ns al 964282122 i t'informarem de tota l'oferta que tenim disponible.