Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Comproms per Castell

Garcia: PP i PSOE han estat cmplices del saqueig als castellonencs amb l'autopista AP-7

Dimecres, 4 de Setembre de 2019


Compromís per Castelló recorda que «el bipartidisme ha prorrogat durant 25 anys més les concesions que ens han obligat a pagar doblement les carreteres públiques»

Compromís per Castelló ha presentat una esmena a la declaració institucional sobre el rebuig als peatges a les vies d’alta capacitat a la qual donarà suport a l’ajuntament. En el text, la formació recorda que «PP i PSOE han estat còmplices del saqueig als castellonencs per les gestores de les autopistes, com l’AP-7, mitjançat pròrrogues en els contractes», com ha explicat el portaveu del grup, Ignasi Garcia.

«Evidentment, donarem suport a aquesta declaració, però cal recordar que ha sigut el bipartidisme qui ha prorrogat durant 25 anys més les concessions que ens han obligat a pagar doblement per utilitzar les carreteres públiques, construïdes amb els diners de totes i de tots», apunta Garcia. És per això que el portaveu de Compromís per Castelló espera «el suport de tots els grups a aquesta aportació, la qual reflecteix la realitat del que ha passat amb la xarxa de carreteres estatal desde de 1981».

Així doncs, l’esmena proposada explica que «el contracte encara continua vigent gràcies a les tres pròrrogues que Aumar va pactar successivament amb els Governs de la UCD (en 1981- 1982 una pròrroga de 6 i 4 anys més, fins a 2004), del PSOE (en 1986 una pròrroga per dos anys més fins a 2006) i del PP (en 1997 per 13 anys més, fins a 2019)»

Tornar