Està en: INICI > Organitzaci Poltica > Grups Poltics > Notcies Grup Ciudadanos

Cs retrau al Fadrell no haver constitut el Patronat de Festes i no participar en l'elecci de les Reines i Dames

Dijous, 1 de Agost de 2019


 Marín-Buck critica que voten Pilar Escuder i Verónica Ruiz, en qualitat de Presidenta i Vicepresidenta del Patronat, quan no està constituït

 

Castelló, dijous 1 d'agost de 2019. El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha retret al Govern del Fadrell "la falta de diligència a l'hora de posar a funcionar les institucions perquè el fet que el Patronat de Festes no està constituït no ens ha permés hui als grups municipals participar en l'elecció de les Reines i Dames de la nostra ciutat".


Marín-Buck, portaveu de Cs i el que serà pel seu grup el representant en el Patronat Municipal de Festes, ha indicat que "ha passat més d'un mes des que registrem els noms dels responsables de Ciutadans per a tindre veu i vot en cadascun dels Patronats Municipals així com per als diferents Consells de la ciutat". D'aquesta manera, ha apuntat que "un mes, és temps suficient per a constituir un Patronat, i més, sabent els terminis existents per a l'elecció de les màximes representants de les festes de Castelló".

El portaveu de Cs, s'ha preguntat "si aquests errors són fruit de la improvisació d'un govern que alguns venen com a nou, si de la ressaca electoral que encara cueja o de qué" i ha criticat que "voten les regidores Pilar Escuder i Verónica Ruiz, en qualitat de Presidenta i Vicepresidenta del Patronat Municipal de Festes, perquè si aquest no està constituït, no ho està per a ningú. I encara estant constituït, en les bases de l'elecció només consta la Presidenta, res de la Vicepresidenta".

Tornar