Està en: INICI > Agricultura
LAjuntament de Castell, amb la collaboraci del Centre dEstudis Rurals i dAgricultura Internacional, CERAI, impulsa el tercer Pla Formatiu dins del Pla de Reactivaci Agrria amb la finalitat de ajudar a modernitzar i professionalitzar el sector. Va dirigit tant a persones a agricultores com a persones interessades en comenar un projecte vinculat a l'agrecologia.

Ofereix un programa formatiu tcnic i aplicat, amb prctiques reals aplicades en finques agroecolgiques i formaci en aula i laboratori.

El programa consta de 60 hores repartides en dos blocs no lineals. Un primer bloc amb una vessant ms de producci i un segon bloc repartit en diferents seminaris amb relacionats amb lelaboraci i transformaci daliments, canals curts de comercialitzaci i normativa i gesti econmica dels projectes agrari.

Els objectius sn:
  1. 1. Mobilitzar al sector productiu agrari del terme municipal de Castell.
  2. 2. Formar al teixit productiu perqu s'enfronte als reptes de la transici ecolgica i dels canals curts de comercialitzaci.
  3. 3. Dinamitzar un primer grup motor per a enfrontar-se als reptes proposats en el Pla de Reactivaci Agrria de lAjuntament de Castell.
  4. 4. Ampliar els coneixements als professionals del sector sobre tcniques tradicionals que milloren la sostenibilitat dels sistemes agraris.
  5. 5. Formar a lalumnat en gesti sostenible dels recursos naturals, cultius i sistemes alternatius, estalvi denergia i costos de producci i millora del paisatge.
La formaci se portar a terme des de el 23 de setembre al 17 de desembre.

Les inscripcions es poden formalitzar en jessica.marzal@cerai.org.

En aquest PDF teniu tota la informaci del Pla de Formaci.