Està en: INICI > Medi Ambient
Climate KIC Accelerator

Castell collabora en la promoci de projectes innovadors per a mitigar el canvi climtic.

El programa Climate Kic-Accelerator rebr fins al 4 d'abril les candidatures per a triar les millors startups mediambientals.

Castell collabora un any ms en el programa europeu Accelerator, un pla de suport a emprenedors que tinguen un producte innovador i que contribusca a la reducci de la petjada de carboni que es desenvolupa dins de la iniciativa Climate-KIC de la qual l'Ajuntament s soci afiliat Emprenedors, joves empreses i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l'impacte mediambiental poden presentar la seua candidatura fins al prxim 4 d'abril.

L'objectiu del programa s crear una nova generaci d'innovadors amb projectes i tecnologies que ajuden a frenar el canvi climtic i promoguen una economia baixa en carboni. *Climate-*KIC *Accelerator s l'nica acceleradora Clean Tech a Espanya i la major d'Europa i mant oberta la convocatria oberta fins al 4 d'abril. Les persones interessades a participar han d'emplenar el formulari i remetre-ho via correu electrnic a Climate-KIC Accelerator Espanya.

El programa est coordinat per AVAESEN (Associaci Valenciana d'empreses de l'Energia), l'Ajuntament de Castell i IVACE. Climate-KIC Accelerator ofereix suport econmic i de formaci per a les millors startups que mitiguen el canvi climtic amb un finanament no reemborsable que pot aconseguir els 60.000 euros, sense presa de participaci en l'empresa.

Impulsat per l'Institut Europeu de Tecnologia i Innovaci, Climate-KIC Accelerator dotar a les millors startups durant nou mesos de coaching, mentoritzaci setmanal, accs a masterclases internacionals i finanament a projectes de tecnologies netes, reducci de les emissions de CO2, eficincia energtica, ciutats intelligents, edificaci sostenible, processos productius sostenibles, transport sostenible, reciclatge i transformaci de residus en producte, gesti de recursos hdrics, TIC per a una econmica baixa en carboni.

El programa est obert a equips de mnim 2 emprenedors amb intenci de crear una empresa en 2016; joves empreses de fins a 3 anys i pimes de qualsevol sector treballant nous models de negoci i/o tecnologies que poden mitigar l'impacte mediambiental.

Per a participar s'ha de demostrar que es t una idea/projecte innovador aplicable a qualsevol sector (energia, aigua, edificaci, agricultura, processos productius, comer, indstria, ciutats sostenibles, etc.) que ajude a mitigar el canvi climtic; que el projecte t potencial de creixement i expansi global; que eres un emprenedor amb iniciativa i tens un equip equilibrat (min. 2 persones) i que tens un nivell avanat d'angls.