Està en: INICI > Medi Ambient
La Regidoria de Transici Ecolgica impulsa els caps de setmana de juliol i agost el cicle de tallers ambientals Castell recicla per continuar avanant en la cura de l'entorn natural municipal i reduir la petjada contaminant. Seran 18 sessions que es desenvoluparan els caps de setmana de juliol i agost a les platges del Gurug i Pinar.

Els tallers tenen l'objectiu de conscienciar en les tres R (reduir, reutilitzar i reciclar) i donar a conixer la petjada ecolgica que provoquen els residus i solucions per a preservar el medi ambient, mitjanant creatius tallers dirigits a la ciutadania en general.

Les 18 sessions informaran sobre els diferents agents contaminants com els plstics, residus informtics o pesticides i les mesures que existeixen per a atenuar el seu impacte ambiental d'aquests. Els tallers se celebraran de les 10 a les 12 hores dissabtes i diumenges. Al Parc del Litoral (enfront del Pingins) seran els dies 3, 11 i 24 de juliol, i els dies 1, 14 i 18 d'agost. En el Gurug, davant del punt de la Policia Local, 4, 17 i 25 de juliol i 7, 15 i 28 d'agost. I a la platja del Pinar (enfront del Planetari) els dies 10, 18 i 31 de juliol i 8, 21 i 29 d'agost.

Entre altres activitats, es confeccionaran bosses de roba, segells d'estampaci amb xapes, jocs amb fundes de CDs, decoraci de gots plegables; realitzaci d'imants amb taps, polseres amb botelles o creacions de portaveles amb CDs reciclables.