Està en: INICI > Medi Ambient

Ubicaci de contenidors de recollida selectiva

En geovisin trobars tots els contenidors de recollida selectiva del municipi organitzat per tipus de contenidor i residu:Empresa concessionria

Des de 1.967 la Societat que du a terme el servei de l'arreplega de residus slids urbans i neteja viria, desprs de diverses renovacions contractuals amb motiu dels distints concursos convocats per l'Excm. Ajuntament de Castell, s Foment de Construccions i contractes (FCC), domiciliada al Cam Pla de Museros, 0, d'Almassora, telfon: 964 216 134.

L'arreplega dels residus slids urbans es fa diriament per tota la ciutat durant les hores nocturnes entre les 00:00 hores 6:30 hores de la matinada, per a intentar disminuir les molsties que es pogueren generar a la circulaci i al venat. En total sn tres-centes les persones que cada nit ixen a deixar els nostres carrers nets de fem perqu l'endem la ciutat de Castell estiga endreada.

Reciclatge

Els residus slids urbans domiciliaris, mercats, clniques etc., i residus relatius a la neteja viria de la ciutat es depositen a les installacions de la planta de transferncia que Reciplasa [www.reciplasa.es] disposa a Almassora, i posteriorment es traslladen a la planta de tractament que Reciplasa posseeix a Onda.

L'Ajuntament de Castell disposa de la majoria de les accions de la societat Reciplasa, constituda per huit municipis, amb un 53,15%.

A la planta de Reciplasa, els residus slids urbans es tracten de forma selectiva amb l'objectiu de millorar el reciclatge.

Per a fer ms efectiva la recollida selectiva, l'Ajuntament de Castell ha iniciat la distribuci de punts nets amb contenidors selectius. A la ciutat hi ha ubicats ms de 3.500 contenidors per a depositar els residus domstics, paper i vidre.

Perqu la ciutadania conega l'efectivitat del servei de recollida de residus, l'empresa encarregada d'aquesta labor neteja els contenidors cada quinze dies com a mxim i colloca a l'interior de cada contenidor un adhesiu en qu s'especifica l'ltima vegada que es va rentar.