Està en: INICI > Salut Pblica
CORONAKIDS
Atesa la nova realitat que el virus ha portat a la nostra societat amb aquest taller sofereix: reforar la higiene de mans amb una can; aprendre a mesurar 2 metres de separaci mitjanant jocs tradicionals i jocs sense contacte; aprendre a comportar-se al menjador i menjar junts amb seguretat, i aprendre a fer s de la mascareta: com ficar-se-la i llevarse- la correctament i convertir-ho en una cosa divertida. Emocions: transformar amb jocs els sentiments negatius en positius. Dirigit a lalumnat de P5 i 1r de primria.

DESDEJUNI SALUDABLE
Desayunos Saludables

Sensibilitzar lalumnat sobre la relaci que hi ha entre el consum daliments i la salut, incidint especialment en el desdejuni (es repartir un paquet de desdejuni). Dirigit a l'alumnat de 2n de primria.

ANIMALS DE COMPANYIA
Conscienciar lalumnat del que significa tindre un animal de companyia i la responsabilitat que comporta. Dirigit a l'alumnat de 2n i 3r de primria.

HIGIENE POSTURAL
Corregir els mals hbits posturals i ensenyar a adoptar les postures i moviments adequats en les nostres activitats diries, fins que resulten espontnies i naturals. Dirigit a l'alumnat de 3r de primria.

COMBINATS SALUDABLES
Desenvolupar entre lalumnat hbits capaos de modificar aquells comportaments relacionats amb lalimentaci que siguen perillosos per a la salut. Dirigit a l'alumnat de 3r i 4t de primria.
EL CONSUMIDOR MISTERIS
Taller de consum responsable: llar (llum, aigua, gas, electricitat); collegi (material escolar, llum, aigua); tecnologia (dispositius electrnics), i compra (quantitat i qualitat, productes propis de Castell i importncia del consum per a la cadena de valor de primera necessitat de la ciutat). Dirigit a l'alumnat de 3r i 4t de primria.

HBITS HIGINICS i QUALITAT DEL SON
Promoure bones prctiques dhigiene per a ladquisici dhbits saludables i prevenci de malalties, incidint en la importncia de la quantitat i la qualitat del son. Dirigit a l'alumnat de 4t de primria.

PROMOCI DEL PEIX DEL GRAU
Visita a la Llotja, xarrada explicativa sobre el peix del Grau i la pesca, esmorzar mariner de peix del Grau i visita al Museu de la Mar (no guiada). Grups de 25 alumnes de 5 de primria. Aquesta activitat noms s'ofereix els dimarts, dimecres i dijous dels mesos de setembre, octubre i novembre (que no siguen festius).

STOP ASSETJAMENT
Generar habilitats socials en l'alumnat i mesures conductuals que previnguen l'assetjament escolar. Crear un ambient positiu en l'aula que fomente la convivncia i el respecte entre companys i companyes. Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.

BON S DE MBILS, TAULETES I VIDEOJOCS
Explicar els principals riscos i conseqncies d'un mal s i abs de les noves tecnologies, utilitzades cada vegada per usuaris ms joves. Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.

EDUCACI SEXUAL
Trasmetre coneixements referits a la salut sexual, cura del propi cos, prevenci d'embarasos no desitjats i enfermetats de transmisi sexual, prevenci de l'abs sexual, maltracte i violncia.

5: Coneix el teu cos, Qu m'est passant?, No m'agrada este joc. 6: Tots tenim sexualitat, Per a gustos, colors; No s no.

STOP ASSETJAMENT
L'objetctiu s generar habilitats socials en l'alumnat i mesures conductuals que previnguen l'assetjament escolar. Crear un ambient positiu en l'aula que fomente la convivncia i el respecte entre companys. Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.

MOSQUIT TIGRE
S'explicar la biologia del mosquit tigre, les fases del seu cicle i el llocs de cria per tal d'evitar la proliferaci a les nostres llars. Durant els mesos d'octubre i novembre. Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.