Està en: INICI > Salut Pblica
DESDEJUNI SALUDABLE
Desayunos Saludables

Sensibilitzaci dels escolars sobre la relaci que hi ha entre el consum daliments i la salut, incidint especialment en el desdejuni (es repartir un pack de desdejuni). Dirigit a l'alumnat de 2n de primria.

HIGIENE POSTURAL
Corregir els mals hbits posturals, ensenyant a adoptar les postures i moviments adequats en les nostres activitats diries, fins que resulten espontnies i naturals. Dirigit a l'alumnat de 3er de primria.

HBITS HIGINICS i QUALITAT DE LA SON
Promoure bones prctiques d'higiene, per a l'adquisici d'hbits saludables i prevenci de malalties, incidint en la importncia de la quantitat i la qualitat de la son. Dirigit a l'alumnat de 4t de primria.

PROMOCI PEIX DEL GRAU
Visita a la Llotja, xarrada explicativa sobre peix del Grau i pesca, esmorzar mariner de peix del Grau i visita al Museu de la Mar (no guiada). Grups de 25 alumnes de 5 de primria. Aquesta activitat noms s'ofereix els dimarts, dimecres i dijous dels mesos de setembre, octubre i novembre (que no siguen festius).

BEU EN SALUT (COMBINATS SALUDABLES)
Desenvolupar entre el joves hbits capaos de modificar aquells comportaments relacionats amb lalimentaci que siguen perillosos per a la salut. Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.

BON S DE MBILS, TAULETES I VIDEOJOCS
Les noves tecnologies son utilitzades cada vegada per usuaris ms joves. S'explicaran els principals riscos i conseqncies d'un mal s i abs d'aquestos aparells. Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.

ANIMALS DE COMPANYIA
Conscienciar els alumnes de qu significa un animal de companyia i la responsabilitat que comporta. Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.

EDUCACI SEXUAL
Trasmetre coneixements referits a la salut sexual, cura del propi cos, prevenci d'embarasos no desitjats i enfermetats de transmisi sexual, prevenci de l'abs sexual, maltracte i violncia.

5: Coneix el teu cos, Qu m'est passant?, No m'agrada este joc. 6: Tots tenim sexualitat, Per a gustos, colors; No s no.

STOP ASSETJAMENT
L'objetctiu s generar habilitats socials en l'alumnat i mesures conductuals que previnguen l'assetjament escolar. Crear un ambient positiu en l'aula que fomente la convivncia i el respecte entre companys. Dirigit a l'alumnat de 5 de primria.

MOSQUIT TIGRE
S'explicar la biologia del mosquit tigre, les fases del seu cicle i el llocs de cria per tal d'evitar la proliferaci a les nostres llars. Durant els mesos d'octubre i novembre. Dirigit a l'alumnat de 5 i 6 de primria.