El servei de Manteniment de la Ciutat naix amb la vocaci de ser una ferramenta til per al ciutad i per a l'Administraci municipal de Castell.

La nostra ciutat ha crescut en magnitud, en nombre d'habitants i, per tant, tamb en el volum de serveis que atenen la bon atenci dels nostres carrers, parcs i tots els espais pblic de comuna convivncia.

L'Ajuntament de Castell vol que la nostra ciutat estiga en les millors condicions possibles per a potenciar la qualitat de vida dels seus habitants. Per a aix posem a disposici dels ciutadans esta pgina web en qu, de forma directa, on-line, qualsevol ve o vena pot comunicar l'existncia d'un desperfecte urb o una alerta sobre la possible disfunci d'un servei.

En quant la seua comunicació siga rebuda es posar en marxa un dispositiu tcnic que intentar solucionar qualsevol problema que sorgisca. A ms, vost podrà consultar en qualsevol moment l'estat de resoluci de la seua queixa o suggeriment.

La collaboraci ciutadana es convertix ac en un element imprescindible per a que entre tots i totes aconseguim que cada dia Castell siga una ciutat millor. Per tant, per endavant, moltes grcies per la seua participaci.


Nova versió de la plataforma de reporte de queixes o suggeriments al Servei de Manteniment de la Ciutat:

Aquesta eina al servei de la ciutadania ha sigut millorada recentment amb una nova versió que permet un millor seguiment de les comunicacions per part de la ciutadania. Aquesta nova versió requereix registre previ com a usuari de l'aplicació. En registrar-se com a usuari vostè podrà consultar en qualsevol moment qualsevol incidència que haja reportat.

L'aplicació també està disponible per a dispositius mòbils Android i iOS, la qual cosa permet a qualsevol ciutadà poder comunicar incidències en el mateix moment que les detecte a peu de carrer.


Enviar Petici