Qu s wificas?

Wificas s un nou servei que l'Ajuntament de Castell posa al servei de tots els ciutadans a fi de facilitar l'accs als serveis telemtics de l'Ajuntament de Castell. Aquest servei s'emmarca dins del projecte Castell Ciutat Singular.

Ms concretament, es tracta d'una intranet municipal utilitzant tecnologia de xarxa sense fil, a la qual es podran connectar lliurement els ciutadans mitjanant una contrasenya, que es podr aconseguir en la web o en els punts d'informaci ciutadana, en la que es podr accedir a una versi alternativa de la web municipal, l'arxiu histric i la carpeta ciutadana.

On est?

La xarxa Wificas est disponible inicialment en la plaa Major i la Plaa de la Pescateria, com a zona pilot. Posteriorment, en un termini de sis mesos, s'estendr a poc a poc a tots els districtes.

Les zones a qu s'estendr sn:

  • Districte Nord: Plaa del Primer Mol.
  • Districte Oest: Plaa d'Espanya.
  • Districte Grau: Passeig Buenavista (front Port Azahar).
  • Districte Sud: Plaa del Monte de Pietat i Plaa de la Llibertat.
  • Districte Est: Per determinar.

Quan estar en funcionament?

La primera zona va entrar en funcionament el dia 1 de juny de 2008. Les altres zones aniran entrant en funcionament gradualment en un termini no superior a sis mesos.

La informaci de WifiCas, disponible en Castell i Valenci, s accessible a travs de la xarxa inalmbrica oberta, en la direcci segent:

http://wificas.castello.es