Està en: INICI > Festes
Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci d'un Mes de degustaci de Cerveses i Tapes en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Temtica Taurina en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira Foodtrucks en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira de la Cervesa Artesanal en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la instal.laci i explotaci de la Fira de la Cervesa Internacional en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci d'un Mercat Artesanal en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Sede Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci d'una Fira Flamenca en Castell de la Plana, durant les Festes de la Magdalena 2019[Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci de la Fira Gastronmica Internacional en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci de cadires amb motiu de les desfilades que se realitzen durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci de tres barres a la zona de la masclet en Castell, durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgimen de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci de barres a l'esplanada del Casal Jove durant les Festes de Carnestoltes 2019 al Grau de Castell [Seu Electrnica].


Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la installaci i explotaci del mes de temtica vincola en Castell de la Plana durant les Festes de la Magdalena 2019 [Seu Electrnica].

Anunci d'aprovaci.
Procediment per a l'atorgament de l'autoritzaci demanial, en rgim de concurrncia, amb destinaci a la explotaci de barres de bar durant la festes de nit de cap d'any 2018 en el pati del Collegi Pblic Juan Sebastin Elcano de Castell de la Plana [Seu Electrnica].

Anunci d'aprovaci.